Paine irlandeza

de Anett in Piine, 2 Iul 2017 | 265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g faina integrala
  • 6 g bicarbonat de sodiu
  • 470 g chefir
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine irlandeza:

Amestecam bine faina, sarea cu bicarbonatul de sodiu. Adaugam chefirul si cu o lingura, amestecam bine pana se omogenizeaza. Nu trebuie dospit.


Introducem amestecul intr-un vas termorezistent cu capac. Taiem o cruce mare in paina si acoperim cu un capac, apoi introducem in cuptorul bine incins.


Dupa 35-40 de minute, scoatem capacul si lasam ca painea sa rumeneasca inca 15-20 de minute.

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga ierburi aromate: oregano sau rosii uscate

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine irlandeza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

02.07.2017, 21:12

Este foarte buna!

dantes 1

03.07.2017, 12:09

Interesant!

miki_a 1

03.07.2017, 14:38

O rețetă tare interesantă!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Paine cu faina alba si tarate de grau