Paine cu masline

de mihasara in Piine, 9 Oct 2015 | 584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 370ml apa
  • 4g drojdie uscata
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 100g masline negre.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu masline:


  1. Amestecam mierea cu drojdia si adaugam apa calduta.

  2. Amrestecam bne si rasturnam peste faina in mijlocul careia am facut o adancitura.

  3. Omogenizam dupa care rasturnam maslinele taiate felii subtiri.

  4. Amestecam cat sa incorporam maslinele in aluat.

  5. Acoperim vasul cu floei alimentara si lasam la dospit 2 ore.

  6. Cu 20 de minute inainte de expirarea celor 2 ore, bagam in cuptor o cratita cu capac si lasam sa se incinga.

  7. Setam cuptorul la 220 de grade.

  8. Dupa cele 20de minute, rasturnam aluatul pe un plan de lucru presarat cu faina si dam painicii forma rotunda.

  9. Scoatem cu grija oala din cuptor si punem painica.

  10. Dam la cuptor pentru 40 de minute, dupa care indepartam capacul si o mai coacem inca 15 minute.

  11. O lasam sa se raceasca invelita intr-un prosop de bucatarie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu masline" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

-Licurici- 1

09.10.2015, 10:17

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine greceasca cu feta si masline