Paine pufoasa cu ulei de masline

de bahna_violeta in Piine, 11 Oct 2012 | 4131 vizualizari

 

O painica super delicioasa si pufoasa,o puteti savura singura proaspat scoasa din cuptor,hmm un deliciu,simplu si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • un pliculet de drojdie
  • 200 g faina
  • 2 lg ulei de masline
  • o lgt sare
  • apa calduta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine pufoasa cu ulei de masline:

Inmuiem drojdia in apa calduta, punem amestecul peste faina, punem sarea uleiul si framantam bine pana aluatul nu se mai lipeste de peretii vasului. Lasam la dospit aproximativ o ora. Dupa ce a crescut frumos il punem in tava si il dam la cuptorul incins timp de 20-30 de minute.

Se serveste calda.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine pufoasa cu ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

RoXx 1

06.11.2012, 16:16

yummmyy

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:50

lucica_puiu 1

27.11.2012, 02:30

arata delicios !!!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu aluat oparit