Paine pufoasa cu ulei de masline

de bahna_violeta in Piine, 11 Oct 2012 | 3997 vizualizari

 

O painica super delicioasa si pufoasa,o puteti savura singura proaspat scoasa din cuptor,hmm un deliciu,simplu si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • un pliculet de drojdie
  • 200 g faina
  • 2 lg ulei de masline
  • o lgt sare
  • apa calduta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine pufoasa cu ulei de masline:

Inmuiem drojdia in apa calduta, punem amestecul peste faina, punem sarea uleiul si framantam bine pana aluatul nu se mai lipeste de peretii vasului. Lasam la dospit aproximativ o ora. Dupa ce a crescut frumos il punem in tava si il dam la cuptorul incins timp de 20-30 de minute.

Se serveste calda.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine pufoasa cu ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

RoXx 1

06.11.2012, 16:16

yummmyy

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:50

lucica_puiu 1

27.11.2012, 02:30

arata delicios !!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

2377 puncte

Rocsi

1526 puncte

Constelatialeu

1300 puncte

Caty

1219 puncte

Ksenya

1176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine Floare