Paine regala cu lapte si seminte de in

de Lily_Musat in Piine, 9 Mar 2011 | 3673 vizualizari

 

Va prezint painea mea impletita, cu lapte si seminte de in, facuta in forma de silicon.
Poti sa faci in ea chec, paine, cozonac, drob... Nu trebuie unsa, nu se lipeste, rumeneste uniform si timpul de coacere se scurteaza chiar cu 10 -12 minute. Este nemaipomenita! Rezultatele se vad de la sine cred...

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluatul de paine:
  • 450 g faina Pambac,
  • 250 ml lapte caldut,
  • 1 cub de drojdie 25 grame,
  • 2 lingurite zahar,
  • 2 lingurite de ulei,
  • 2 lingurite sare,
  • 2 ligurite de seminte de in.
  • Pentru uns painea:
  • 1 galbenus de ou,
  • 1 lingura de lapte care se amesteca cu galbenusul de ou,
  •  seminte de in. 
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine regala cu lapte si seminte de in:

Am facut coca pentru paine la masina de paine. Programul 8 Dough care dureaza 1:30h.


Dupa ce a crescut coca pana sus la cuva, am scos-o din cuva, am intins-o pe blatul de lucru si am impartit-o in 3. Fiecare parte am intins-o cu vergeaua, am rulat-o si am impletit in 3.


Am pus painica in forma de silicon, am uns-o cu ou amestecat cu lapte si am presarat seminte de in.


Am preincalzit cuptorul la 175 grade si am bagat painica pentru 25-30 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine regala cu lapte si seminte de in" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

09.03.2011, 22:54

Minunata!

elena1988 1

10.03.2011, 10:21

adry88 1

26.05.2011, 12:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine impletita in sase