Paine regala cu lapte si seminte de in

de Lily_Musat in Piine, 9 Mar 2011 | 6302 vizualizari

 

Va prezint painea mea impletita, cu lapte si seminte de in, facuta in forma de silicon.
Poti sa faci in ea chec, paine, cozonac, drob... Nu trebuie unsa, nu se lipeste, rumeneste uniform si timpul de coacere se scurteaza chiar cu 10 -12 minute. Este nemaipomenita! Rezultatele se vad de la sine cred...

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluatul de paine:
  • 450 g faina Pambac,
  • 250 ml lapte caldut,
  • 1 cub de drojdie 25 grame,
  • 2 lingurite zahar,
  • 2 lingurite de ulei,
  • 2 lingurite sare,
  • 2 ligurite de seminte de in.
  • Pentru uns painea:
  • 1 galbenus de ou,
  • 1 lingura de lapte care se amesteca cu galbenusul de ou,
  •  seminte de in. 
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine regala cu lapte si seminte de in:

Am facut coca pentru paine la masina de paine. Programul 8 Dough care dureaza 1:30h.

Dupa ce a crescut coca pana sus la cuva, am scos-o din cuva, am intins-o pe blatul de lucru si am impartit-o in 3. Fiecare parte am intins-o cu vergeaua, am rulat-o si am impletit in 3.

Am pus painica in forma de silicon, am uns-o cu ou amestecat cu lapte si am presarat seminte de in.

Am preincalzit cuptorul la 175 grade si am bagat painica pentru 25-30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine regala cu lapte si seminte de in" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paine cu ceapa si marar