Paine umpluta

de Pushaa in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2014 | 5779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine obisnuita
  • 1 mana de ciuperci (300 gr)
  • cateva fire de ceapa verde
  • 1 mana de amestec mexican congelat
  • 1 felie de branza
  • 2 feliute sunca presata
  • 2 oua
  • 2 felii cascaval
  • 1 lincura de bulion
  • vegeta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine umpluta:

Spalam si taiem ciupercile feliute. Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si punem ceapa verde. Lasam 1 min ceapa la calit apoi adaugam ciupercile si amestecul mexican si mai lasam pe foc pana cand ciupercile devin moi. La sfarsit condimentam dupa gust.


Taiem partea de sus a painii, scoatem miezul si o asezam intr-o tava (eu am pus hartie de copt in tava). Facem un sos dintr-o lingura de bulion cu putina apa, piper si condimente dupa gust, cu care ungem painea in interior.


Sunca si branza, le taiem cubulete, le amestecam cu ciupercile siumplem painea cu acest amestec iar deasupra spargem cele 2 oua.


Dam la cuptorul incins timp de 10-15min pana se coace oul de deasupra.


Cand e gata oprim cuptorul si punem cascavalul deasupra. Mai lasam 1 minut in cuptor si e gata.


Se serveste calda!!!


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

19.01.2014, 20:28

Ce imi placeee

MotanLaOale 1

20.01.2014, 08:42

Dana Cristea - pusikmea 1

20.01.2014, 14:29

bun rau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta