Paine Wassa

de Dianaaa in Piine, 8 Iul 2013 | 8488 vizualizari

 

O paine suuuper buna si sanatoasa. Va prezint reteta mea de paine :D

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 500 gr faina integrala
  • 250 gr tarata(eu nu am avut tarate de greu si am folosit ce mi-a mai ramas de la colonhelp facut in casa-vezi reteta pe net)
  • 5 lingurite mix de seminte(dovleac, susan, in, floarea soarelui)
  • cimbru uscat
  • apa calda-300 ml
  • drojdie
  • sare
  • ulei de palmier
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine Wassa:

Se face maiua din drojdie, sare, o lingura apa si o lingura faina. Se lasa 5 minute. Intre timp se amesteca faina cu taratele, mix de seminte si cimbrul. Apoi se adauga apa calda si drojdia. Se amesteca toate ingredientele pana arata ca un aluat si a disparut toata faina din castron. Se adauga uleiul si se mai framanta putin. Se lasa la dospit intre 10-30 de minute.

Apoi se intinde o foaie cat de subtire vreti, se taie in patratele si se inteapa cu o furculita. Se da la cuptorul incalzit in prealabil vreo 20-30 de minute.

TIPS-URI

1

Puteti folosi reteta originala cu tarate de grau

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine Wassa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (5)

Rocsi 1

08.07.2013, 20:21

Corinuta 1

11.07.2013, 17:31

Foarte interesant!

Bya Ralu 1

14.07.2013, 21:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chifle cu lapte (reteta video)