Paine Wassa

de Dianaaa in Piine, 8 Iul 2013 | 2654 vizualizari

 

O paine suuuper buna si sanatoasa. Va prezint reteta mea de paine :D

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 500 gr faina integrala
  • 250 gr tarata(eu nu am avut tarate de greu si am folosit ce mi-a mai ramas de la colonhelp facut in casa-vezi reteta pe net)
  • 5 lingurite mix de seminte(dovleac, susan, in, floarea soarelui)
  • cimbru uscat
  • apa calda-300 ml
  • drojdie
  • sare
  • ulei de palmier
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine Wassa:

Se face maiua din drojdie, sare, o lingura apa si o lingura faina. Se lasa 5 minute. Intre timp se amesteca faina cu taratele, mix de seminte si cimbrul. Apoi se adauga apa calda si drojdia. Se amesteca toate ingredientele pana arata ca un aluat si a disparut toata faina din castron. Se adauga uleiul si se mai framanta putin. Se lasa la dospit intre 10-30 de minute.


Apoi se intinde o foaie cat de subtire vreti, se taie in patratele si se inteapa cu o furculita. Se da la cuptorul incalzit in prealabil vreo 20-30 de minute.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi reteta originala cu tarate de grau

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine Wassa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

08.07.2013, 20:21

Corinuta 1

11.07.2013, 17:31

Foarte interesant!

Bya Ralu 1

14.07.2013, 21:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Paine poloneza de secara