Painica pentru aperitive

de jolygina in Piine, 13 Apr 2016 | 402 vizualizari

 

De cand ma stiu mi au placut formele, in clasa  a patra mi am cumparat primul set de forme pentru ornat dar aceste forme le ador nu numai eu ci si bestiutele mel 

 

INGREDIENTE

  • 365 ml apa
  • 1 lingurita sare
  • 620 g faina
  • un plic drojdie uscata
  • o lingura seminte pentru paine ( chia , in)
  • 1 lingra ulei pentru forme
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painica pentru aperitive:

Framantam painea in ordinea urmatoare: apa cu lingurita de sare apoi faina si drojdia pana se incorporaza bine cand este gata adaugam si amestecul de seminte. Lasam la crescut o ora jumate apoi impartim coca in trei si o introducem in formele unse cu ulei. Le mai lasam sa creasca in forme circa 25 min apoi le punem in cuptorul incins timp de 25-30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Painica pentru aperitive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

jolygina 1

14.04.2016, 13:19

aha deci mai multe etape am inteles
data viitoare

jolygina 1

14.04.2016, 13:23

Camelya nu cred m am uitat acum la cineva pe sait si nu avea decat cu produsul final si era aprobata
Cred ca m a uitat sefu de cand nu am mai pus retete

Carmen_g 1

19.04.2016, 16:29

Frumusele painicile.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu rosii si ceapa caramelizata