Turte moldovenesti

de gaby_gabytza in Piine, 8 Sep 2011 | 10046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 1 cub drojdie
  • apa calduta
  • sare
  • 2 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte moldovenesti:

Amestecam intr-un bol faina, cubul de drojdie dizolvat cu putina apa calduta si putina sare. Framantam bine adaugand si lingurile de zahar dizolvate cu apa calduta si framantam cat sa iasa un aluat de paine. Lasam la dospit 30 minute si il invelim cu un prosop.


Pregatim o tigaie si avem grija sa fie uscata si o punem la foc. Luam o bucatica de aluat o punem pe masa de lucru tapetata cu faina si dupa o luam in mana si ii dam o forma rotunda si o punem in tigaie la foc mic.Dupa ce o coacem pe ambele parti o punem intr-un servet uscat si o invelim.


Repetam procedura si cu restul de aluat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Turte moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

adry88 1

09.09.2011, 16:02

bune bune vreau si eu

kamy 1

09.09.2011, 16:03

ce-mi plac

cristy 1

22.09.2011, 22:37

sunt super bune si mie imi place sa fac
mai ales iarna cu branza
mmmmm

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Turte coapte in tigaie fara ulei