Painici cu carne

de ana in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2010 | 1777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 500 gr faina
  • 250 ml apa
  • 50 ml lapte
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 bob de drojdie
  • Umplutura
  • 300 gr carne tocata
  • 1 ou 
  • condimente dupa preferinta fiecaruia
  • Seminte de susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu carne:

Se framanta aluatul si se lasa la crescut.Eu l-am facut la masina de paine.


Carnea tocata o amestecam cu ou si condimente.


Dupa ce a crescut aluatul rupem bucati potrivite le aplatizam in palma punem carnita si rulam ca la sarmalute.Procedam astfel pana terminam aluatul .


In tava de cuptor tapetata cu hartie de copt asezam painicile si le lasam sa creasca apoi cu o pensula le ungem cu apa si presaram seminte de susan , le coacem la foc mediu.


Reteta este inspirata din briosele lui Miha

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Miha 1

23.01.2010, 00:30

Hop si eu!

Adinacarla 1

23.01.2010, 01:38

ma inscriu si eu ....poate mai sunt bunatati si pentru mine

ana 1

23.01.2010, 14:31

Nu mai sunt de mult,fimea le zice prajituri de mancare.
multumesc fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Aperitive reci