Painici cu carne

de ana in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2010 | 4177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 500 gr faina
  • 250 ml apa
  • 50 ml lapte
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 bob de drojdie
  • Umplutura
  • 300 gr carne tocata
  • 1 ou 
  • condimente dupa preferinta fiecaruia
  • Seminte de susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu carne:

Se framanta aluatul si se lasa la crescut.Eu l-am facut la masina de paine.

Carnea tocata o amestecam cu ou si condimente.

Dupa ce a crescut aluatul rupem  bucati potrivite le aplatizam in palma punem carnita si rulam ca la sarmalute.Procedam astfel pana terminam aluatul .

In tava de cuptor tapetata cu hartie de copt asezam painicile si le lasam sa creasca apoi cu o pensula le ungem cu apa si presaram seminte de susan  , le coacem la foc mediu.

Reteta este inspirata din briosele lui Miha 

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (8)

Miha 1

23.01.2010, 00:30

Hop si eu!

Adinacarla 1

23.01.2010, 01:38

ma inscriu si eu ....poate mai sunt bunatati si pentru mine

ana 1

23.01.2010, 14:31

Nu mai sunt de mult,fimea le zice prajituri de mancare.
multumesc fetelor

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschete