Cosulete aperitiv cu icre

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2010 | 8679 vizualizari

 

o salata de icre,simpla si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri icre
  • 1 litru  lapte
  • 13 linguri de gris
  • putina sare
  • ulei
  • 1 ceapa
  • sucul de la 1 lamaie mica
  • rosii
  • masline negre si verzi
  • salata verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete aperitiv cu icre:

Am scris cantitatile din care am facut eu.


Se pune laptele la fiert cu putina sare dupa care cand incepe sa fiarba se pune grisul in ploaie, fara sa se faca cocoloase si se amesteca bine pana se ingroasa. Se lasa la racit si se va intari foarte tare.


Icrele se pun pe aburi se amesteca bine daca e cazul sa se aleaga firisoarele ramase.


Se pun icrele intr-un bol si se mixeaza bine cu cate putin ulei ca la maioneza si cate putin din grisul racit. Se mixeaza bine (la turatie potritiva nu tare) si se continua pana se termina grisul. La final se pune sucul de lamaie si ceapa tocata foarte foarte fin .Se poate pune si putin lapte daca va ies prea groase ,dar se pune lapte foarte rece(eu am pus 50 ml aproximativ)


Se scobesc rosiile si se lasa sa se scurga putin dupa care se umplu cu icre si se decoreaza cu masline. Se pot pune si in castronase sau cutiute si se decoreaza la fel cu masline

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete aperitiv cu icre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

nadina73 1

26.08.2010, 01:36

sylvia nu ma furac ca as vreau eu da nu am sansesant ocupate locurile ,iti trebuie pile

nadina73 1

26.08.2010, 01:36

apropo sylvia ma bucur ca ti-a placut cremesu sa pui sa papam si de la tine

mariac 1

29.08.2010, 21:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitiv rece