Painici cu scortisoara

de luminita20_2006 in Piine, 29 Noi 2010 | 1499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 50 gr drojdie
  • 25 gr zahar
  • sare
  • -200 ml lapte
  • -2 oua
  • -100 ml ulei
  • Umplutura
  • -200 gr zahar
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu scortisoara:

Se topeste drojdia cu un pic de zahar si lapte caldut. Se cerne faina se pune intr-un vas se face o fantana in mijloc se pune laptele sarea drojdia topita, uleiul sau untul topit si zaharul se framnata aluatul apoi se lasa la dospit. 1 h.

Dupa ce a crescut aluatul se imparte in patru se intinde ficare parte o foaie de grosimea 3-5 mm se presoara zahar cu scortisoara se ruleaza se taie bucati de-alungul de 2-3 cm se prinde o un capat se lasa in tava sa creasca 40 min se dau la cuptor incins in prealabil timp de 25 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

giuliana 1

30.11.2010, 10:07

superbe

Rocsi 1

30.11.2010, 10:59

ah iau una..nu ma las

luminita20_2006 1

30.11.2010, 19:09

da...mai pun una fetelor a nu ametiti cand va uitati la poza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Lipie (pide)