Painici cu tarate,chia si psillium

de Valclaudia in Piine, 3 Mai 2015 | 1230 vizualizari

 

pot fi servite in toate fazele dietei, incepand cu faza de atac.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 linguiri tarate de ovaz
  • 1 lingura seminte chia
  • 1 lingura seminte psillium
  • 1 lingura branza de vaci degresata
  • 2 linguri iaurt degresat
  • 1 praf de sare
  • seminte de chimen pentru presarat deasupra
  • un varf de cutit bicarbonat de sodiu stins in 2-3 stropi de zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu tarate,chia si psillium:

Separam albusurile de galbenusuri.


Batem albusurile spuma cu sarea.


Galbenusurile se mixeaza cu semintele chia si psillium.


Adaugam peste galbenusuri branza degresata si iaurtul degresat, mixam.


Adaugam taratele de ovaz, le amestecam cu galbenusurile, branza si iaurtul.


Adaugam bicarbonatul stins in zeama de lamaie.


Incorporam in aceasta compozitie spuma de albusuri.


Preincalzim cuptorul la 175 grade.


Tapetam o tava cu hartie de copt.


Luam din amestec cu lingura si formam gramajoare in tava, lasand loc intre ele.


Presaram seminte de chimen.


Dam tava la cuptor pentru 25-30 minute pana se rumenesc painicile frumos.


 

TIPS-URI

1

chiar daca nu sunt prea aratoase, va asigur ca sunt tare gustoase si satioase ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu tarate,chia si psillium" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

03.05.2015, 21:29

Ce-mi mai plac cu atatea seminte !!!

dantes 1

04.05.2015, 07:51

bune si sanatoase!

simona72 1

04.05.2015, 10:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Paine arabeasca