Painici din aluat de bere umplute cu sunca si cascaval

de lilik in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2012 | 4920 vizualizari

COMENTARII (19)

Geanina87 1

09.11.2012, 20:33

vreau si eu...sunt sigura ca e tare bun

T I M E A 1

09.11.2012, 20:33

Si eu m-am gandit deja la alte variante, sunca, cascaval si cu legume pt aceste painici Foarte frumoasa ti-au iesit

- Andreea - 1

09.11.2012, 20:34

bun...

Mitinita 1

09.11.2012, 20:38

fain ca descoperiti si alte variante

Rocsi 1

09.11.2012, 20:41

Cat de faine

diaconta 1

09.11.2012, 20:46

ma cam tentati cu aluatul asta

Merisor 1

09.11.2012, 20:50

Super ti-au iesit!

MotanLaOale 1

09.11.2012, 20:55

ANNA_46 1

09.11.2012, 21:04

Super delicioase

Corinuta 1

09.11.2012, 21:18

Foarte bun aluatul, merge cu orice umplutura

Ina 1

09.11.2012, 21:26

arata ffff bine!

Angelina_Elena 1

09.11.2012, 21:57

si eu ma gandeam in seara asta la aluat de bere cu umplura de pui! Ti-au iesit superbe painicile!

RuxyRux 1

09.11.2012, 22:13

Si frumoase si gustoase!

MIUTA 1

09.11.2012, 23:45

alba_zori 1

10.11.2012, 19:32

minunate painici chifle,poti deschide un restaurant draga mea cu atatea cunostinte si cu talentul tau ai aveam mult succes,te pup

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:05

Dana_Retetegg 1

23.11.2012, 00:07

CarmenBlue 1

22.05.2013, 10:44

de facut, neaparat

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv paine impanata la cuptor