Palmeritas rapide

de danakarin in Prajituri, 3 Feb 2013 | 4306 vizualizari

 

Am primit un link care se intitula " Retete din doua ingrediente". Am gasit acolo tot felul de lucruri trasnite, reteta asta m-a amuzat si am incercat-o. Am fost incantata de rapiditate si pana la urma si de rezultat, in raport cu efortul minim depus.

 

INGREDIENTE

  • 3 foi dreptunghiulare de aluat frantuzesc ( de fojetaj )congelat
  • 3-4 linguri de zahar tos mai grob
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmeritas rapide:

Am presarat pe suprafata de lucru o lingura de zahar tos nu prea fin. Puteti folosi si zahar brun. am plasat apoi o foaie de aluat foietaj cam 25 /15 cm, pe care am intins-o un pic cu sucitorul, atat cat sa se lipeasca zaharul. Am presarat si pe suprafata aluatului o lingura de zahar si am rulat aluatul dinspre margine spre mijloc, din ambele capete, obtinand un sul dublu. am procedat la fel si cu celelalte foi. Le-am taiat apoi in bucatele de cam un cm grosime pe care le-am plasat pe hartiea de copt in tava cuptorului. Le-am copt cam 15 de minute in cuptorul preincalzit la 200 de grade. Au iesit crocante si cu zaharul usor caramelizat. Mai rapid cred ca nu se poate !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Palmeritas rapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

03.02.2013, 23:03

super!

danakarin 1

04.02.2013, 09:06

Nu merit laude, asta nu e reteta, e doar un capriciu. Dar functioneaza cand esti total in lipsa de timp!

diaconta 1

04.02.2013, 09:55

excelente

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Napolitane cu crema de lapte