Pancakes cu sunca si cascaval

de Criss in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2015 | 7823 vizualizari

 

Pancakes sarate n-am facut pana acum, dar cele dulci ne plac foarte tare si cum am tot vazut zilele acestea pe facebook zeci de variante de clatite si pancakes-uri participante la festivalul clatitelor, am cautat rapid o reteta de pancake sarat si am gasit ceva simplu si bun pe blogul lui Edith.
Nu mi-a luat mai mult de 30 minute cu tot cu copt si gata cina. Sunt delicioase cu o salata de rosii.

 

INGREDIENTE

  • -3 oua
  • -115 g faina
  • -1 lingurita praf de copt (eu am pus o lingurita bicarbonat de sodiu pe care l-am amestecat cu lapte)
  • -140 ml lapte
  • -100g sunca (am pus muschi file)
  • -80g cascaval
  • -sare, piper
  • -cateva frunze de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancakes cu sunca si cascaval:

Separam ouale si batem albusurile spuma. Galbenusurile le batem cu sare si piper, apoi adaugam faina amestecata cu praf de copt si laptele. Lasam mixerul deoparte si adaugam albusurile batute spuma, amestecand usor cu o lingura. La final adaugam sunca taiata cubulete, cascavalul ras pe razatoarea mica si patrunjelul tocat . Intr-o tigaie antiaderenta unsa cu putin ulei, punem un polonic nu foarte mare din compozitia de pancakes. Cand incep sa apara bule, intoarcem cu ajutorul unei palete si coacem si pe partea cealalta. Servim cu salata de rosii. (Din cantitatea data mi-au iesit 8 bucati .)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pancakes cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu magiun si nuci

de Miha 9

ieri la 21:27

Gogosi pufoase

ieri la 20:06

Trandafir placinta cu crema de vanilie si afine

ieri la 17:45

Placinta cu vanilie - reteta unui desert de casa savuros

ieri la 08:43

Prajitura cu foi de bezea, nuca si cacao

pe 20.04 la 21:38

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur