Pandispan cu cirese

de Andreea Caroline in Prajituri, 24 Mai 2014 | 6184 vizualizari

 

Este sezonul cireselor ,a capsunelor....a aromelor :) ... Mi-a placut atit de mult pandispanul cu cirese prezentat de Timi ( Timea) incat am zis ca trebuie sa fac si eu .Se face atit de repede....cu ingrediente putine...Sa spun ca a iesit atit de bun....pufos,aromat....perfect in acest sezon >:D< .Multumesc Timi pentru reteta >:D< .... Trebuie incercat !!! Garantez ;)

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 150 gr faina alba tip '00'
  • 1\2 plic praf de copt
  • 6 linguri cu ulei de floarea soarelui
  • 200 gr cirese
  • zahar pudra ( optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese:

Spalam ciresele,le rupem codita si le scoatem samburii.


Punem intr-un bol ouale intregi impreuna cu un praf de sare.Mixam la viteza maxima pana ce se deschid usor la culoare.


Adaugam zaharul si mixam in continuare la viteza maxima pana ce ouale devin spuma.


Punem uleiul si mixam ,


Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam la compozitia de oua amestecand usor cu o spatula.


Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt ( sau ungem cu unt si tapetam cu faina) .Turnam compozitia si asezam la suprafata ciresele.


Punem tava la cuptorul incalzit in prealabil la 175 grade pentru 20-25 minute.


Scoatem tava din cuptor si lasam pandispanul in tava pana ce se raceste usor.


Dupa plac se poate pudra cu zahar pudra.Feliem si servim !


 

TIPS-URI

1

Un sfat bun citit la Timi : cand scoatem prajitura din cuptor sa o lasam la loc cald, ca sa nu se lase blatul.Putem sa il lasam chiar in cuptor cu usa deschisa pentru 5 minute.

2

La fel de bun si aromat este acest pandispan inlocuind ciresele cu visine.

3

Dupa placere puteti mari cantitatea de cirese .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (30)

Andreea Caroline 1

17.06.2015, 21:16

Laura

Andreea Caroline 1

17.06.2015, 21:21

Alina ... imi cer scuze de omitere ... 150 gr de zahar am folosit

Laleoz 1

19.07.2015, 12:00

cat zahar? va rog sa modificati cantitatile la aplicatia de pe telefon nu se vad comentariile

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si nuca