Pandispan cu nectarine

de Sim0na in Prajituri, 10 Sep 2012 | 11973 vizualizari

 

Sursa: http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-orice-fel-de-fructe-34258.html

 

INGREDIENTE

  • 6 nectarine
  • 8 oua
  • 16 linguri de zahar
  • 16 linguri de faina + cateva linguri ptr pudrat nectarinele
  • 10 linguri ulei
  • coaja de la 1 lamaie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu nectarine:

Am separat ouale, iar galbenusurile le-am amestecat cu zaharul. Am mixat pana galbenusurile s-au albit, iar zaharul s-a topit. Am adaugat uleiul putin cate putin, apoi am pus albusurile batute spuma. Am amestecat usor cu o spatula, de jos in sus. Faina am cernut-o impreuna cu praful de copt, si am incorporat-o si pe aceasta, amestecat usor, de jos in sus. Compozitiei i-am adaugat coaja rasa de lamaie si esenta de vanilie.

Am tapetat o tava (25x35) cu hartie de copt, si am pus aluatul rezultat. Fructele le-am taiat in feliute potrivite, le-am amestecat cu cele cateva linguri de faina. Feliutele de fructe le-am asezat deasupra compozitiei, apoi am dat tava la cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru 40 minute, sau pana trece testul scobitorii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu nectarine" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu fructe