Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Sursa: http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-orice-fel-de-fructe-34258.html
Am separat ouale, iar galbenusurile le-am amestecat cu zaharul. Am mixat pana galbenusurile s-au albit, iar zaharul s-a topit. Am adaugat uleiul putin cate putin, apoi am pus albusurile batute spuma. Am amestecat usor cu o spatula, de jos in sus. Faina am cernut-o impreuna cu praful de copt, si am incorporat-o si pe aceasta, amestecat usor, de jos in sus. Compozitiei i-am adaugat coaja rasa de lamaie si esenta de vanilie.
Am tapetat o tava (25x35) cu hartie de copt, si am pus aluatul rezultat. Fructele le-am taiat in feliute potrivite, le-am amestecat cu cele cateva linguri de faina. Feliutele de fructe le-am asezat deasupra compozitiei, apoi am dat tava la cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru 40 minute, sau pana trece testul scobitorii.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult