Pandispan cu nuca de cocos si merisoare

de Valclaudia in Prajituri, 1 Feb 2014 | 1772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua (de casa am avut eu)
  • un praf de sare
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 7 linguri nuca de cocos
  • 70 gr. merisoare uscate
  • 7 linguri zahar tos
  • 7 linguri apa minerala
  • 7 linguri faina proaspat cernuta
  • 1/2 plic praf de copt
  • fulgi de ciocolata alba
  • zahar pudra pentru decor (2-3 linguri)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu nuca de cocos si merisoare:

Separam albusurile de galbenusuri.


Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.


Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si praful de copt pana isi dubleaza volumul.


Adaugam rand pe rand, mixand in continuare la treapta redusa a mixerului, cate o lingua de apa minerala pana incorporam intreaga cantitate.


Adaugam esenta de vanilie si nuca de cocos,apoi renuntam la mixer.


In amestecul obtinut adaugam cate putin din albusurile batute spuma, amestecam usor cu o lingura de lemn si incorporam pe rand toata faina si tot albusul batut.


Turnam acest amestec in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Nivelam,apoi presaram merisoare uscate si fulgi de ciocolata alba.


Dam tava la copt in cuptorul preincalzit pentru 40min (170 grade).


Facem testul cu scobitoarea, daca pandispanul e copt scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca continutul.


Dupa ce s-a racit pudram cu zahar pudra, portionam si servim.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu nuca de cocos si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Corinuta 1

01.02.2014, 22:46

ce frumos e!

diaconta 1

01.02.2014, 22:51

ce prajitura buna ne-ai facut Claudia

mihaelam90 1

01.02.2014, 23:32

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rumba