Pandispan cu piersica

de jolygina in Prajituri, 2 Dec 2010 | 4348 vizualizari

 

ma gandisem sa fac ceva usor si rapid dar s-a mancat asa de repede ca nici un am apucat sa o pozez in intr-un stadiu mai placut

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri de ulei
  • un praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • 2 piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu piersica:

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma. Cand sunt bine batute adaugam zaharul , eu am folosit zahar pudra, devin mai pufoase albusurile, dupa care adaugam galbenusurile , uleiul si la sfarsit ingredientele solide: faina, praful de copt si zaharul vanilat. Punem compozitia in forma dupa care adaugam piersicile care au fost taiate felii sau cubulete si au fost date prin faina pentru a nu se scufunda la fundul tavii


Dam la cuptor si lasam circa 25-30 min


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu piersica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

tanyapatap 1

02.12.2010, 20:18

MotanLaOale 1

03.12.2010, 09:31

faina tot 5 linguri ?

elena1988 1

12.01.2011, 14:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu prune