Pandișpan cu zmeură și căpșuni

de MadalinaPaula in Dulciuri, 8 Mar 2016 | 718 vizualizari

 

O prajitura simpla,gustoasa si aspectuoasa care cu siguranta o sa vi se para un deliciu si care merita incercata!

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 16 linguri de faina
  • 16 linguri de zahar
  • 1 plic de praf de copt
  • jumatate de kg de fructe(chiar si din compot)
  • jumatate de cana de ulei
  • un praf de sare
  • o esenta de vanilie
  • zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandișpan cu zmeură și căpșuni:

Pentru inceput separam ouale.Albusurile le mixam pana ce volumul lor se dubleaza si devin o spuma consistenta.Adaugam apoi treptat cele 16 linguri de zahar mixand pana ce zaharul este topit.Galbenusurile se combina cu uleiul(ca la maioneza),apoi se adauga peste bezea si se amesteca cu o lingura de lemn sau cu o spatula cu miscari largi fara sa dezumflam bezeaua.


Faina se amesteca cu praful de copt si cu o lingura se adauga putin cate putin peste compozitie.La final adaugam esenta de vanilie.


Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt apoi adaugam fructele.


Dam tava la cuptor la 180 de grade pentru 30-40 de minute sau pana cand este gata.


Lasam prajitura la racit apoi o pudram cu zahar si o portionam dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandișpan cu zmeură și căpșuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

-Licurici- 1

09.03.2016, 08:28

Superrrr

noiinbucatarie 1

10.03.2016, 00:26

MotanLaOale 1

10.03.2016, 11:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papanasi cu smantana si gem de gutui