Biscuiti cacao

de Lorra in Dulciuri, 23 Aug 2014 | 1613 vizualizari

 

Se prepara repede si se savureaza fulgerator :) Sunt tare buni !

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 150 gr zahar pudra
  • 150 gr unt
  • 80 gr cacao
  • doua oua
  • 1/2 plic praf de copt
  • o esenta rom
  • un praf de sare
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cacao:

Se mixeaza zaharul pudra impreuna cu untul (la temp. camerei) pana devine o crema pufoasa.


Se adauga ouale si faina amestecata cu cacaoa, praful de copt si un praf de sare, iar la final esenta de rom.


Se amesteca bine cu o lingura de lemn apoi se i-a cate o lingurita de aluat si se formeaza bilute, cu mainile umezite in apa. Se aseaza in tava, se aplatizeaza cu o lingura fiecare biscuite si se face un model cu furculita.


Se coc la foc mediu 10-15 min.


 

TIPS-URI

1

In loc de cacao se poate folosi zahar vanilat si esenta de vanilie.

2

Sau Nesquik :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Lorra 1

26.08.2014, 20:22

Ma bucur ca-ti plac Rocsi

MotanLaOale 1

28.08.2014, 22:49

Lorra 1

29.08.2014, 13:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu nuca si gem