Pandispan integral cu fructoza

de ioanapreda in Prajituri, 17 Iul 2012 | 3796 vizualizari

 

O reteta derivata din Pandispanul cu cirese al Aurorei: http://www.bucataras.ro/retete/pandispan-cu-cirese-34535.html
Am folosit faina integrala de grau in loc de faina alba, fructoza in loc de zahar, oua bio si ulei de masline.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua ecologice
  • 7 linguri ulei de masline
  • 3/4 cana fructoza
  • 1 cana si jumatate de lapte
  • 400 gr faina integrala din grau
  • 1 praf de copt
  • 1 kg fructe, eu am folosit piersici
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan integral cu fructoza:

Cratita 1


Se pun impreuna:


- galbenusurile, fructoza, uleiul si laptele. Amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati faina si praful de copt. Atentie, faina integrala este mult mai grea decat cea alba, va trebui sa amestecati bine si ceva mai mult. Daca vi se pare ca aluatul a iesit prea tare, adugati lapte. Daca e prea moale, adaugati faina. Le lasati asa si va apucati de...


Cratita 2


- bateti albusurile cu mixerul pana se intaresc, adaugand si un varf de cutit de sare. Cu cat le bateti mai bine, cu atat iese praji mai pufoasa. :) Acum...


...amestecati Cratita 1 cu Cratita 2.


Cratita 3 (tava care merge la cuptor)




Nu e nevoie sa o ungeti cu nimic, puneti pur si simplu fructele pe "fundul" tavii si turnati peste aluatul. Eu am folosit piersici. Data viitoare incerc cu caise si pun si niste nuca in aluat si poate si niste stafide.


Lasati la cuptorul incins pana incepe sa miroasa in casa a praji! :) Ar trebui sa stea la cuptor cam 30 minute. In orice caz, verificati cu scobitoarea, daca iese curata e gata, daca se ia aluat pe ea si e lipicios/cleios, inseamna ca mai are de stat.


Enjoy!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan integral cu fructoza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu jeleu de citrice