Panna cotta

de danakarin in Dulciuri, 1 Sep 2013 | 6189 vizualizari

 

Asta e Desertul care il aplic atunci cand ma lasa fantezia...nu dau gres cu el niciodata
E prea simplu...

 

INGREDIENTE

  • 400 ml de smantana de frisca
  • 50 g de zahar
  • miezul de la un Barton de vanilie sau zahar vanilat
  • 3 foi de gelatina
  • fructe dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta:

Fierbem frisca nebatuta cu zahar si vanilie, adaugam gelatina  si amestecam pana se topeste si omogenizeaza totul. . Umezim niste forme sau cescute, turnam compozitia, dam la rece sa se intareasca. cand vrem sa servim, peste vreo 2-3 ore, Introducem formele in apa fierbinte, ca sa se desprinde mai usor crema de pereti, rasturnam pe farfurioare si decoram cu pure de capsune sau cu fructe de padure intregi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Miha 1

02.09.2013, 10:40

simplu si bun!

Rocsi 1

02.09.2013, 11:17

Mmm delicios!

danakarin 1

03.09.2013, 00:29

Va multzumesc tuturor. Ma bucur ca il apreciati cu atata darnicie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta