Panna cotta

de danakarin in Dulciuri, 1 Sep 2013 | 4249 vizualizari

 

Asta e Desertul care il aplic atunci cand ma lasa fantezia...nu dau gres cu el niciodata
E prea simplu...

 

INGREDIENTE

  • 400 ml de smantana de frisca
  • 50 g de zahar
  • miezul de la un Barton de vanilie sau zahar vanilat
  • 3 foi de gelatina
  • fructe dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta:

Fierbem frisca nebatuta cu zahar si vanilie, adaugam gelatina si amestecam pana se topeste si omogenizeaza totul. . Umezim niste forme sau cescute, turnam compozitia, dam la rece sa se intareasca. cand vrem sa servim, peste vreo 2-3 ore, Introducem formele in apa fierbinte, ca sa se desprinde mai usor crema de pereti, rasturnam pe farfurioare si decoram cu pure de capsune sau cu fructe de padure intregi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Miha 1

02.09.2013, 10:40

simplu si bun!

Rocsi 1

02.09.2013, 11:17

Mmm delicios!

danakarin 1

03.09.2013, 00:29

Va multzumesc tuturor. Ma bucur ca il apreciati cu atata darnicie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta cu ciocolata si rom