Panna cotta

de nadina73 in Dulciuri, 10 Mai 2010 | 2921 vizualizari

 

grozav de bun si rapid de preparat

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie panna cotta(contine 2 plicuri)
  • 500ml lapte sau frisca
  • 6-7- capsuni 
  • putin suc de portocale sau de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta:

Se incalzeste putin laptele apoi se pune praful de panna cotta(pt un plic se pun 250 frisca sau lapte) se amesteca bine cu baidora 2 minute dupa care se pune in boluri mici si se da la rece pt 2 ore( nu se pune pe foc deloc)


Capsunile se zdrobesc bine apoi se amesteca cu putina frisca lichida(se poate si fara frisca)


Cand panna cotta s-a intarit se scoate din boluri


cu ajutorul unui cutit se pune pe o farfurioara apoi se pun cate 2-3 lingurite de capsuni si se stropeste cu putina zeama de portocale .Se pun capsuni intregi pe marginea farfuriei


Este un deset rapid si foarte gustos!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

nadina73 1

10.05.2010, 17:34

is rupta de obosita si e foarte caldddddddddddddddd si mie nu imi place caldura

mariac 1

10.05.2010, 21:23

nadina73 1

10.05.2010, 23:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Melcişori însiropaţi