Panna cotta cu ciocolata

de ianculubita in Dulciuri, 14 Feb 2014 | 2132 vizualizari

 

Sa va indulcesc putin azi daca tot e sarbatoare si va urez sa iubiti si sa fiti iubite dragele mele!!!

 

INGREDIENTE

  • 400ml smantana lichida
  • 2linguri zahar
  • 100g ciocolata amaruie
  • 4foi de gelatina
  • 1lingura unt
  • Sos
  • 100ml frisca lichida
  • 100g ciocolata alba
  • 1lingura unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu ciocolata:

Intr-un vas pe foc mic punem smantana cu zahar iar cand a ajuns la punctul de fierbere dam deoparte,adaugam ciocolata rupta,amestecam pana se topeste,adaugam apoi gelatina hidratata in putina apa rece iar dupa ce totul este bine omogenizat,umplem formele unse cu putin unt;lasam la frigider pana a doua zi.

Pentru sos punem frisca intr-un vas pe foc,adaugam ciocolata rupta iar cand incepe sa fiarba dam deoparte,amestecam bine sa se topeasca apoi adaugam untul.

Servim inimioarele rasturnate pe un platou iar deasupra sosul alb.

DELICIOASE!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

deyutzky 1

14.02.2014, 15:54

ce inimioare frumoase servesc si eu una!

Rocsi 1

14.02.2014, 20:11

Mmmm asa desert vreau si eu

ianculubita 1

15.02.2014, 18:48

mmm,panna cotta cred ca-i pe placul tuturor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Exotica cu smochine, rodie si caramel

ieri la 14:11

Reteta de lemon cake, in stilul meu

pe 30.09 la 22:51

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2064 puncte

Rocsi

1874 puncte

oanapl

1159 puncte

Gherca Daniela

1136 puncte

Bya Ralu

1124 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa