Placinta cu cas dulce si branza de capra

de Constelatialeu in Dulciuri, 17 Noi 2014 | 2331 vizualizari

 

Tara arde si baba face...placinta ...sau ce am prin frigider si trebuie consumat..

 

INGREDIENTE

  • 8 foi de placinta
  • 300 g cas dulce
  • 200 g branza de capra nu foarte sarata
  • 200 g zahar
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • 60 g gris
  • 80 g stafide
  • 2 linguri smantana grasa 40 % grasime
  • ulei pentru uns
  • 1 cana lapte
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu cas dulce si branza de capra:

Radem casul si branza de capra,adaugam zaharul,ouale,zaharul vanilat,grisul si smantana si omogenizam,la final adaugam stafidele.Tapetam o tava ( 20/28) cu hartie de copt,cele 8 foi le taiem pe jumatate si obtinem 16.Asezam in tava 6 foi unse cu ulei fiecare in parte,turnam jumatate din compozitie,apoi punem 5 foi unse fiecare separat,turnam restul de compozitie si ultimile 5 foi,unse fiecare in parte.Cu un cutit ascutit portionam placinta.Asezam tava cu placinta in tava de la cuptor,in care am turnat apa.Bagam tava la cuptor pentru cca 25 min,apoi turnam laptele si mai lasam cca 15 min.Dupa ce s-a rumenit scoatem tava din cuptor ,asezam bucatile de placinta pe farfurie si pudram cu zahar.Eu am servit doua bucati asa fierbinti,pentru ca mi se par cele mai bune,can sunt scoase din cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu cas dulce si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Sylvia 1

19.11.2014, 14:25

wow ce combinatie faina, bravo Cleme

mirela0911 1

21.11.2014, 11:08

Foarte buna!

tarasmariana 1

19.02.2015, 20:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta frageda cu branza dulce si stafide