Gris cu lapte pane

de nadina73 in Dulciuri, 25 Iun 2010 | 15335 vizualizari

 

este un desert foarte bun pentru pitici si de ce sa mint ca si noua ne place mult

 

INGREDIENTE

  • 1 litru de lapte
  • 10 linguri de gris fin
  • 10 linguri de zahar
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • putina sare
  • 2-3 oua
  • faina alba
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte pane:

Se pune laptele la fiert cu putina sare ,cand fierbe se pune grisul in ploaie si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase apoi zaharul si la final vanilia se amesteca bine .


Cand grisul e fiert se ia de pe foc si se pune intr-un castron mai lat umezit putin .


Se lasa la racit grisul apoi cand e rece se taie cu cutitul in cubulete se scoate se da prin ou apoi prin faina alba si se prajeste in ulei foarte bine incins


Este un desert foarte bun si gustos,noua ne place la toti de la cel mai mic pana la cel mai mare

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

babi5 1

13.10.2013, 21:08

nadina73 1

13.10.2013, 22:04

Criss 1

14.10.2013, 11:15

Mi-ai adus aminte de copilarie! Mama ne facea des cand eram copii. Eu n-am facut niciodata.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Albina