Panna cotta cu ciocolata alba

de simsim82 in Dulciuri, 3 Apr 2014 | 5373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml frisca lichida
  • 50 g zahar
  • 100 g ciocolata alba
  • 3 foi gelatina sau 1/2plic gelatina granule
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu ciocolata alba:

Se hidrateaza gelatina in apa rece  10 minute.

Frisca se toarna intr-o craticioara si se adauga zaharul.

Se pune craticioara pe foc mic si se lasa 5  minute, amestecand continuu.

Se adauga ciocolata si se mai lasa 2-3 minute pe foc, pana se topeste.Atentie! Nu trebuie sa fiarba!!!

Gelatina se adauga si ea in compozitia de frisca si se stinge focul. Se amesteca foarte bine, pana se topeste si se incorporeaza gelatina.

Se toarna compozotia in forme si se lasa la racit pana ajunge la temperatura camerei, apoi se da la frigider 3-4 ore.

Daca nu aveti forme speciale puteti folosi pahare sau castronele si eventual puteti sa le dati aspect ''comercial'' ornandu-le cu putina ciocolata, asa cum am facut eu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor

pe 21.11 la 20:20

Reteta de mancare de post din cuburi de soia

de Caty 2

pe 21.11 la 15:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu cafea si ciocolata