Panna cotta cu jeleu de mango

de laura_n in Retete diabetici, 2 Dec 2014 | 2284 vizualizari

 

Am avut ocazia sa fac cunostinta cu cateva produse naturiste, inclusiv indulcitori naturali. Gama Remedia a introdus pe piata Green Sugar, pe romaneste "zaharul verde", cu avantajul ca nu schimba gustul preparatului, cum fac alti indulcitori.
Recunosc ca m-a incantat ideea asta, mai ales ca din cand in cand folosesc alternativa la zahar. Ganditi-va ca numai 100 gr de zahar alb inseamna 1700 calorii, ceea ce este extrem de mult.

 

INGREDIENTE

  • 1 fruct de mango bine copt, moale
  • 1- 2 portocale
  • 400 ml smantana lichida
  • 100 ml lapte dulce
  • 2 lg nuca de cocos
  • 2 linguri indulcitor Green Sugar
  • 1 lg amidon
  • 1 plic gelatina (10 gr)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu jeleu de mango:

Gelatina o punem la hidratat in cateva linguri de apa.



Alegem fructe bine coapte, moi; le curatam, le taiem felii si le punem intr-un vas. Daca doriti, puteti adauga indulcitor, desi fructele bine coapte sunt suficient de dulci. Punem pe foc amestecul si lasam sa fiarba un pic.


In alt vas, punem laptele, 2 linguri indulcitor si lasam sa se incalzeasca numai, apoi adaugam smantana lichida si nuca de cocos. Lasam sa dea intr-un clocot si luam de pe foc. Adaugam gelatina hidratata in amestecul fierbinte si amestecam cu un tel. Dam deoparte.


Intre timp, luam fructele de pe foc, le pasam si le strecuram. Vom obtine un piure extrem de fin. Adaugam o lingurita de amidon in piure si punem inca un pic la fiert, amestecand bine. Dam deoparte. Pregatim cateva pahare din sticla, turnam jeleul de fructe si dam paharele la congelator cam 10 - 15 minute. Le scoatem, turnam peste piure, amestecul de smantana. Dam la rece cupele si lasam cateva ore ca sa se inchege. Servim rece o portie. Un deliciu care dincolo de gust, are si putine calorii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu jeleu de mango" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Oana 1

03.12.2014, 15:50

Ador mango!

Alina26 1

05.12.2014, 21:18

Vai ce bunatate!!!!

Xandrinne 1

17.12.2015, 06:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Deliciu sanatos, de vara, cu afine