Panna Cotta cu Zmeura

de BuburuzaBubu in Dulciuri, 3 Iul 2012 | 3877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr smantana lichida
  • 300 ml lapte
  • 1 pachet zahar vanilat(optional)
  • 80 gr zahar
  • 10 gr gelatina(foi)
  • 150 gr zmeura
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta cu Zmeura:

Punem gelatina la imuiat in 100 ml apa.


Se incalzeste intr-un vas laptele si smantana la foc mediu.Adaugam zaharul si se lasa a da un clocot ,luam vasu de pe foc. Stoarcem bine gelatina si o adaugam in vas,amestecam bine.


Punem zmeura si mixam cu un mixer vertical dupa care trecem amestecul de smantana printr-o sita deasa. Se lasa la racit cca 20-30 min dupa care se poate pune in forme/pahare. Bagam formele la firgider pentru 4 ore.


Servim simplu sau cu sos de zmeura/ciocolata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta cu Zmeura" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Mihaela11_jo 1

04.07.2012, 21:21

Un deliciu

babi5 1

22.08.2013, 16:12

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 22:19

delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu zmeura