Panna Cotta cu Zmeura

de BuburuzaBubu in Dulciuri, 3 Iul 2012 | 5126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr smantana lichida
  • 300 ml lapte
  • 1 pachet zahar vanilat(optional)
  • 80 gr zahar
  • 10 gr gelatina(foi)
  • 150 gr zmeura
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta cu Zmeura:

Punem gelatina la imuiat in 100 ml apa.

Se incalzeste intr-un vas laptele si smantana la foc mediu.Adaugam zaharul si se lasa a da un clocot ,luam vasu de pe foc. Stoarcem bine gelatina si o adaugam in vas,amestecam bine.

Punem zmeura si mixam cu un mixer vertical dupa care trecem amestecul de smantana printr-o sita deasa. Se lasa la racit cca 20-30 min dupa care se poate pune in forme/pahare. Bagam formele la firgider pentru 4 ore.

Servim simplu sau cu sos de zmeura/ciocolata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta cu Zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Panna cotta de vanilie cu sos de capsuni - La multi ani Adinutza!