Panna cotta cu zmeura

de vio_dreams in Dulciuri, 22 Aug 2013 | 17341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 ml lapte
  • 600 ml frisca lichida
  • 3 linguri esenta rom
  • 300 gr zmeura
  • 4 linguri zahar
  • 2 plicuri gelatina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu zmeura:

Intr-un vas punem laptele si frisca lichida. Le incalzim dar fara sa le aducem pana la punctul de fierbere. Adaugam esenta de rom si gelatina dizolvata conform indicatiilor de pe ambalaj. Turnam in cupe trei sferturi din compozitie. Dam la frigider dar nu pana se intareste de tot ci doar cat sa se inchege putin, sa nu mai fie lichida compozitia.


Intr-un vas punem zmeura impreuna cu zaharul si le dam in cateva clocote pana capata consistenta unui sos.


Lasam sa se raceasca si apoi punem cate 2-3 linguri in fiecare cupa, peste panna cotta.


Turnam deasupra compozitia de panna cotta ramasa.


Dam la frigider pana se intareste. Decoram cu zmeura si eventual frunzulite de menta. Se serveste rece.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Panacris 1

21.11.2015, 10:33

miki_a 1

24.06.2017, 13:16

lucy2002 1

06.08.2019, 12:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec dungat
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta Layers