Desert panna cotta cu cafea si ciocolata

de Catalina L in Dulciuri, 2 Apr 2021 | 2460 vizualizari

 

Ce-mi plac deserturile parfumate cu cafea.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/03/panna-cotta-cu-cafea-si-ciocolata.html

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte de migdale
  • 250 ml de smantana lichida
  • 2 plicuri de 2g de cafea instant
  • 1 plic de 6 g de gelatina pudra
  • 2 linguri bune de indulcitor natural erithritol (sau 3 de zahar)
  • 3 patrate de ciocolata neagra 100%
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert panna cotta cu cafea si ciocolata:

Amestecati bine gelatina pudra cu 50 ml de lapte de migdale rece.

Intr-o cratita incalziti restul de lapte cu smantana, indulcitorul si cafeaua. 

Amestecati si cand da sa fiarba varsati gelatina si amestecati bine.

Luati de pe foc. Varsati in verine sau in ramechine.

Taiati ciocolata bucatele si puneti in fiecare portie.

Lasati sa se raceasca la temperatura ambianta apoi dati la rece cel putin 3 ore.

Minunat si usor acest desert !

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert panna cotta cu cafea si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de cacao cu nuca