Pudding de portocala cu toping si kiwi

de adnas54 in Dulciuri, 20 Mar 2010 | 4010 vizualizari

 

Pentru decorarea acestui desert, m-am inspirat de pe situl Péché de gourmandise. Reteta insa este modificata, eu folosind clasicul nostru pudding, caruia prin decor, i-am dat un aspect care sa te imbie sa-l mananci.

 

INGREDIENTE

  • 250 ml de lapte
  • 100 ml suc de portocale
  • 1 plic pudding cu gust de frisca
  • 50 g zahar pudra
  • 5gr. gelatina
  • 100 ml. frisca
  • Pentru decor:
  • 2 kiwi
  • toping de portocale

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pudding de portocala cu toping si kiwi:

Se pune la inmuiat gelatina in apa rece. Se storc cateva portocale, cat sa obtineti cca. 100 ml. de suc. Sucul impreuna cu laptele se pun la fiert intr-o cratita, adaugand si zaharul. Se dizolva puddingul in putin lapte rece, se adauga cateva linguri de lapte cald, apoi se rastoarna totul inapoi in cratita. Se lasa la racit.

Intre timp se bate si frisca. Cand s-a mai racit puddingul, batand cu un telul, se adauga frisca si gelatina, avand grija sa nu se intareasca. Se varsa compozitia imediat in pahare sau castronele. Se da la rece.

La servire, se rastoarna pe farfurie si se decoreaza cu fructe si toping. Eu am folosit kiwi si topimg de portocale.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pudding de portocala cu toping si kiwi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

nadina73 1

23.03.2010, 00:59

super prezentare

epurasha2bb 1

14.04.2010, 09:18

5 furculite de la mine! cine a mancat asa ceva sigur a apreciat maxim!

elena1988 1

22.03.2011, 15:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!