Panna Cotta in sos cald de nectarine si physalis

de RuxyRux in Prajituri, 28 Noi 2010 | 3858 vizualizari

 

O delicatesa numai buna de savurat duminica seara...

 

INGREDIENTE

  • 1 pliculet gelatina pudra
  • 60 ml lapte rece
  • 540 ml frisca lichida
  • 60 gr zahar pudra
  • 1 esenta vanilie

  sosul:

  • zeama de la o portocala
  • doua nectarine taiate felii
  • o cutiuta de physalis
  • vanilie
  • 50 gr zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta in sos cald de nectarine si physalis:

1. Ungeti cu unt 4 cupe in care veti face panna cotta

2. Amestecati gelatina cu laptele lasati 5 minute sa se dizolve bine

3. Intre timp, amestecati frisca lichida cu zaharul pudra si puneti pe foc la incalzit... Atentie!...Nu aduceti in punctul de fierbere...e suficient sa incalziti bine, sa amestecati si sa dizolvati bine zaharul. Adaugati vanilia, apoi gelatina . Turnati in cupe si dati doua ore la frigider.

 Sosul:

Puneti zeama de la o portocala in ibric, adaugati zaharul si vanilia si dati un clocot scurt. Puneti fructele, nectarinele feliate si physalis si apoi cand este caldut serviti peste panna cotta...o bunatate aromata si foaaaarte gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta in sos cald de nectarine si physalis" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nectarine si iaurt - reteta cu numarul 200!!!