Panna Cotta in sos cald de nectarine si physalis

de RuxyRux in Prajituri, 28 Noi 2010 | 3452 vizualizari

 

O delicatesa numai buna de savurat duminica seara...

 

INGREDIENTE

  • 1 pliculet gelatina pudra
  • 60 ml lapte rece
  • 540 ml frisca lichida
  • 60 gr zahar pudra
  • 1 esenta vanilie

  sosul:

  • zeama de la o portocala
  • doua nectarine taiate felii
  • o cutiuta de physalis
  • vanilie
  • 50 gr zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta in sos cald de nectarine si physalis:

1. Ungeti cu unt 4 cupe in care veti face panna cotta



2. Amestecati gelatina cu laptele lasati 5 minute sa se dizolve bine



3. Intre timp, amestecati frisca lichida cu zaharul pudra si puneti pe foc la incalzit... Atentie!...Nu aduceti in punctul de fierbere...e suficient sa incalziti bine, sa amestecati si sa dizolvati bine zaharul. Adaugati vanilia, apoi gelatina . Turnati in cupe si dati doua ore la frigider.


Sosul:


Puneti zeama de la o portocala in ibric, adaugati zaharul si vanilia si dati un clocot scurt. Puneti fructele, nectarinele feliate si physalis si apoi cand este caldut serviti peste panna cotta...o bunatate aromata si foaaaarte gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta in sos cald de nectarine si physalis" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

29.11.2010, 12:51

no coment

RuxyRux 1

29.11.2010, 15:21

Ligia Bxl 1

30.11.2010, 01:04

chiar ca ce bun eee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mâncărică de roşii
  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu nuca si mere