Panna Cotta in sos cald de nectarine si physalis

de RuxyRux in Prajituri, 28 Noi 2010 | 3310 vizualizari

 

O delicatesa numai buna de savurat duminica seara...

 

INGREDIENTE

  • 1 pliculet gelatina pudra
  • 60 ml lapte rece
  • 540 ml frisca lichida
  • 60 gr zahar pudra
  • 1 esenta vanilie

  sosul:

  • zeama de la o portocala
  • doua nectarine taiate felii
  • o cutiuta de physalis
  • vanilie
  • 50 gr zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta in sos cald de nectarine si physalis:

1. Ungeti cu unt 4 cupe in care veti face panna cotta



2. Amestecati gelatina cu laptele lasati 5 minute sa se dizolve bine



3. Intre timp, amestecati frisca lichida cu zaharul pudra si puneti pe foc la incalzit... Atentie!...Nu aduceti in punctul de fierbere...e suficient sa incalziti bine, sa amestecati si sa dizolvati bine zaharul. Adaugati vanilia, apoi gelatina . Turnati in cupe si dati doua ore la frigider.


Sosul:


Puneti zeama de la o portocala in ibric, adaugati zaharul si vanilia si dati un clocot scurt. Puneti fructele, nectarinele feliate si physalis si apoi cand este caldut serviti peste panna cotta...o bunatate aromata si foaaaarte gustoasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta in sos cald de nectarine si physalis" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

29.11.2010, 12:51

no coment

RuxyRux 1

29.11.2010, 15:21

Ligia Bxl 1

30.11.2010, 01:04

chiar ca ce bun eee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mancare de pui cu masline
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui învelit în cașcaval, cu cartofi natur

de RODIMUR 5

ieri la 22:03

Chiftelute din carne la cuptor

ieri la 21:15

Minestrone la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

ieri la 12:11

RETETA RECOMANDATA
Briose cu nectarine, gem si nuci