Papanaşi cu smantana şi dulceata de mure

de kukibella in Prajituri, 10 Iul 2013 | 1415 vizualizari

 

sunt delicioşi....

 

INGREDIENTE

  • 350 gr.branza dulce;
  • 2 oua;
  • 50 gr.griş;
  • 100 gr.zahar;
  • 200 gr.faina;
  • 1 pliculet(5 gr.)bicarbonat stins cu otet,coaja rasa de la o lamaie;
  • un praf de sare;
  • dulceata de mure;
  • smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanaşi cu smantana şi dulceata de mure:

Branza,ouale,grişul,coaja rasa de lamaie,zaharul se amesteca;


Se adauga bicarbonatul şi faina şi se framanta.Aluatul trebuie sa fie un pic mai tare;daca mai este nevoie se mai adauga faina.


Se da aluatul obtinut la rece ptr.30 de minute


Se formeaza un sul care se taie ın bucati egale,se pastreaza un pic de aluat ptr. bilute.


Se prajesc ın ulei ıncins.Se scot pe şervetele şi se servesc cu smantana şi dulceata.

 

TIPS-URI

1

se servesc calzi

2

puteti folosi orice alta dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanaşi cu smantana şi dulceata de mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

kukibella 1

10.07.2013, 16:04

MULTUMESC PTR.APRECİERİ

Rocsi 1

10.07.2013, 20:22

Super buni mai sunt

kukibella 1

11.07.2013, 10:09

Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Papanasi cu smantana si dulceata de visine