Papanasi deliciosi

de lilik in Dulciuri, 16 Aug 2012 | 9992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza de vaci(eu am folosit ricotta)
  • 2 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 200-220 gr faina
  • 1 praf de copt
  • arome dupa plac
  • 1 praf de sare
  • Pentru sevit:
  • smantana
  • dulceata de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi deliciosi:

Mixam branza cu zaharul pana devine cremoasa,apoi adaugam treptat ouale si la sfarsit faina,praful de copt si aromele.Amestecam bine pana obtinem un aluat moale si lipicios.


Luam din compozitie si punem pe masa presarata cu faina si formam o gogoasa cu gaura la mijloc.


Pt fiecare gogoasa facem cate o biluta mai mica(un fel de capac).


Prajim papanasi in ulei incins,la foc potrivit pana sunt rumeni pe ambele parti,apoi ii scoatem pe prosop de hartie sa lase uleiul in exces.


Asezam pe o farfurie o gogoasa cu gaura,punem deasupra smantana si dulceata dupa plac,acoperim cu biluta si presaram putin zahar pudra sau dupa placul fiecaruia.


Ii servim calzi cu maaaareee pofta!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi deliciosi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

jolygina 1

20.08.2012, 21:48

deliciosi

lilik 1

20.08.2012, 22:43

Gabytza,Jolygina

Krystyan Trendy 1

14.12.2013, 19:04

grozavi papanasii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor prajiti cu smantana si sos de visine