Papanasi fierti

de ralu_ca in Prajituri, 8 Noi 2014 | 5619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza dulce vaca
  • 200 g gris
  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 fiola esenta rom
  • 70 g unt
  • 200 g pesmet
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 lingurita scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi fierti:

Intr-un vas am amestecat branza, grisul, zahar, zahar vanilat si esenta, adaugand ouale pe rand. Am lasat la frigider jumatate de ora. Intr-o tigaie am topit untul, adaugand pesmetul si am amestecat pana si-a schimbat culoarea. Am lasat la racit si rece am adaugat zaharul pudra si scortisoara. Am pus apa la fiert cu putina sare, iar cand a inceput sa clocoteasca am lasat focul mic si am adaugat bilute formate ( cu mana umeda ). Cand se ridica la suprafata, inseamna ca sunt gata.


Le-am scos si le-am tavalit prin pesmetul preparat asezandu-le pe platou.


Se servesc cu smantana si dulceata de afine...o nebunie !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi fierti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

08.11.2014, 20:04

Nu am facut niciodata fierti, dar sigur sunt foarte buni!

Gherca Daniela 1

08.11.2014, 20:58

Bya Ralu 1

09.11.2014, 05:47

buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papanasi fierti