Prajitura cu branza de vaci si Philadelphia cu iaurt

de Cris2711 in Prajituri, 8 Mar 2014 | 5090 vizualizari

 

Asemanatoare cu cea cu Mascarpone ,care am mai postat-o.Am sa incerc si cu Ricotta.Aceasta este reteta mea preferata de Käsekuchen.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. branza de vaci
  • 175 gr.branza Philadelphia cu iaurt
  • 9 linguri zahar pudra
  • 3 oua
  • 2 zahar vanilat
  • 2 linguri gris
  • 2 linguri lichior Baileys
  • 1 lingura coaja de lamaie
  • 1 lingura zahar pudra pentru ornat
  • 1 lingura ulei pentru uns forma de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci si Philadelphia cu iaurt:

Cuptorul se preincalzeste la 170°C.


Albusurile se separa de galbenusuri.


Intr-un castron mai inalt se bat albusurile bine cu un praf de sare,apoi se adauga 3 linguri de zahar pudra.


Separat intr-un castron se mixeaza galbenusurile cu 6 linguri de zahar pudra.


Apoi se adauga zaharul vanilat,gris,coaja de lamaie,lichiorul Baileys.


Cand devine cremoasa se adauga branza de vaci si branza Philadelphia cu iaurt.


Apoi se adauga putin cate putin din albusurile batute spuma si se amesteca usor cu telul.


Intr-o forma rotunda,vezi foto,se unge uleiul cu o pensula de bucatarie.


Apoi se adauga compozitia si se da la cuptor.


Circa 50 de minute ,pana devine aurie,se intredeschide apoi usa cuptorului si se mai lasa 10 minute.


Apoi se scoate din cuptor,se lasa la racit putin,30 de minute,se pudreaza cu zahar pudra.


Se serveste calda sau rece!


 

TIPS-URI

1

coaja de portocala

2

lichior de oua

3

stafide inmuiate in rom

4

la o cafea sau ceai sunt ideale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci si Philadelphia cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Cris2711 1

29.05.2014, 12:20

Anca,Mokuska

Panacris 1

27.02.2015, 07:43

Cris2711 1

03.03.2015, 20:16

Cris

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura saseasca cu branza dulce