Papricas de cartofi cu spate de pui

de babi5 in Pui, 17 Aug 2013 | 4793 vizualizari

 

Trebuie gatesc in asa fel incit sa poata fi mincat cu usurinta. Batrinii mei sunt la a doua copilarie. Dar este o mincare destul de buna si pentru noi este un 2 in 1

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cepe mai micute
  • 1,3 kg cartofi
  • 6 spate pui
  • 3 ardei galbeni
  • 1 ardei iute
  • ulei
  • piper
  • boia
  • fr patrunjel
  • 1 lingurita vegeta
  • frunze patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de cartofi cu spate de pui:

Prima data am curatat spatele de pui si l-am spalat bine lasindu-l un picut in apa ca sa iasa singele. Apoi am curatat ceapa si ardeiul, le-am spalat si pe urma le-am tocat marunt, le-am pus intr-o cratita de 3 l cu uleiul la calit putin, apoi am adaugat boiaua dulce si spatele de pui lasindu-l sa se caleasca 5 min impreuna cu ceapa si ardeiul. Apoi am pus apa calduta sa acopere carnea. Am lasat la fiert.


Intre timp am curatat cartofii, i-am spalat si i-am adaugat in oala. Apa nu trebuie sa depaseasca cu mult peste cartofi. Potrivim de sare si piper, vegeta si lasam sa fiarba in continuare. Cand cartofii sunt fierti asezonam cu patrunjel si gata papricasul.


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu diverse salate de sezon

2

Ardei iute

3

Muraturi asortate

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de cartofi cu spate de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

babi5 1

18.08.2013, 20:57

Multumesc Bya Ralu

MotanLaOale 1

20.08.2013, 10:32

babi5 1

20.08.2013, 18:15

Multumesc mult Motan:LaOale

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui