Papricas de porc cu cartofi noi

de Corinuta in Porc, 28 Iun 2010 | 7335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de porc
  • 1 kg cartofi noi
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie(eu am pus din conserva)
  • 4 linguri ulei
  • cimbru, patrunjel verde
  • chili, boia de ardei
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de porc cu cartofi noi:

Carnea se spala, se sterge si se taie in bucati mici.


Intr-o cratita mare se pune uleiul la incins apoi se adauga carnea si se caleste amestecand din cand in cand. Se adauga o lingurita de cimbru si apa calduta cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba.


Intre timp se curata si se spala ceapa, morcovul, ardeiul, rosia. Ceapa se taie julien si se pune peste carne. Morcovul, ardeiul si rosia se taie in bucati mari. Se pune si morcovul la fiert.


Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi, apoi se pun la fiert in apa cu sare.


Cand carnea e aproape fiarta se adauga ardeiul si rosia, se condimenteaza cu sare, boia, piper si chili. Dupa inca cinci minute se pun deasupra cartofii, se amesteca si se mai lasa sa dea in cateva clocote.


Desupra se presara patrunjel verde tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de porc cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

29.06.2010, 22:59

fix pe gustul meu , zau de nu

Corinuta 1

02.07.2010, 21:08

Multumesc, Gabi, Laly, Miha

Bya Ralu 1

30.06.2013, 23:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Pomana porcului