Papricas de pui cu galuste

de Angelina_Elena in Pui, 19 Iun 2013 | 2793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Galuste:
  • 2 oua
  • 2-3 linguri apa
  • 4 linguri si jumatate de faina
  • sare
  • piper
  • Papricas:
  • 4 cioconele de pui
  • 1 ceapa medie
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri ulei
  • patrunjel uscat sau proaspat
  • sare
  • piper
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galuste:

Papricas:



Curatam ceapa si o punem la calit in 3 linguri de ulei.



Am spalat ciocolanelele, le-am curatat, le-am condimetat cu putina sare si piper, le-am pus peste ceapa si am lasat pana s-au patruns bine.



Apoi dat cratita de-o parte, am adaugat boiaua dulce de ardei si am amestecat bine.



Am adaugat si sucul de rosii, faina si am amestecat repede sa nu se formeze cocolosi, apoi adaugam apa cat sa acopere cioconelele.



Lasam la foc mic pana incepe sa fiarba si intre timp pregatim galustele



Galuste:



Galustele le-am pregatit chiar inainte de fie gata papricasul.



Intr-o oala punem apa la fiert cu sare.



Intr-un bol batem ouale cu un pic de sare si piper si adaugam treptat faina si apa.



Cand apa incepe sa fiarba luam cu o lingurita din compozitia precedenta si formam galustele.



Lingurita am trecut-o de fiecare data prin apa fiarta din oala.



Lasam sa fiarba 10 minute (verificam cu o furculita daca s-au fiert).



Le luam cu o paleta cu gaurele si le adaugam peste papricas.



Presaram patrunjel uscat sau proaspat si servim!



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Angelina_Elena 1

22.06.2013, 20:44

Bya Ralu 1

23.06.2013, 22:19

ce-mi place

Angelina_Elena 1

27.06.2013, 17:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Papricas unguresc de pui