Papricas de pui cu galuste

de Angelina_Elena in Pui, 19 Iun 2013 | 4576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Galuste:
  • 2 oua
  • 2-3 linguri apa
  • 4 linguri si jumatate de faina
  • sare
  • piper
  • Papricas:
  • 4 cioconele de pui
  • 1 ceapa medie
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri ulei
  • patrunjel uscat sau proaspat
  • sare
  • piper
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galuste:

Papricas:

Curatam ceapa si o punem la calit in 3 linguri de ulei.

Am spalat ciocolanelele, le-am curatat, le-am condimetat cu putina sare si piper, le-am pus peste ceapa si am lasat pana s-au patruns bine.

Apoi dat cratita de-o parte, am adaugat boiaua dulce de ardei si am amestecat bine.

Am adaugat si sucul de rosii, faina si am amestecat repede sa nu se formeze cocolosi, apoi adaugam apa cat sa acopere cioconelele.

Lasam la foc mic pana incepe sa fiarba si intre timp  pregatim galustele

Galuste:

Galustele le-am pregatit chiar inainte de fie gata papricasul.

Intr-o oala punem apa la fiert cu sare.

Intr-un bol batem ouale cu un pic de sare si piper si adaugam treptat faina si apa.

Cand apa incepe sa fiarba luam cu o lingurita din compozitia precedenta si formam galustele.

Lingurita am trecut-o de fiecare data prin apa fiarta din oala.

Lasam sa fiarba 10 minute (verificam cu o furculita daca s-au fiert).

Le luam cu o paleta cu gaurele si le adaugam peste papricas.

Presaram patrunjel uscat sau proaspat si servim!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui in vasul Zepter