Papricas de pui cu smantana

de Miha in Pui, 8 Mai 2009 | 32414 vizualizari

COMENTARII (19)

Oana 1

08.05.2009, 12:45


Ce bine arataaaa! chiar o sa fac si eu

Miha 1

08.05.2009, 12:48

Si noua ne-a placut!

Miha 1

08.05.2009, 12:58

Gi,eu am folosit smantana de la Milli.
Nu stiu daca e un secret,dar e bine de folosit smantana mai grasa,ca sa nu se branzeasca.

ANCA 1

08.05.2009, 13:20

suna bine, e ca o ciulama.

Miha 1

08.05.2009, 13:22

Da,ca o ciulama cu boia de ardei.

Miha 1

08.05.2009, 14:31

Gi,smantana de la Milli are 20% grasime.

luminita20_2006 1

13.05.2009, 18:56

mda m-am hotarat....nu mai gatesc....vin pe la voi fetelor...asa mai invat si eu secrete....eu sunt asa mai noua intrale gatitului romanesc

Miha 1

13.05.2009, 19:44

Luminita,daca stii secrete dintr-ale gatitului international eu te primesc...facem schimb de experienta!

danygospodina 1

24.05.2009, 00:44

Iarasi rezonezi (ce termen !) cu visele mele. Data trecuta visam coltunasi si... incitai (iata-i), iar, saptamana asta numai "papricasi"am avut in cap.

Miha 1

07.09.2009, 18:51

Asa e...e foarte bun. Ma bucur ca v-a placut si voua.

iulianacj 1

08.09.2009, 14:28

am facut si eu...si a iesit f bun...

ionix 1

09.09.2009, 13:45

pare tare bun... chiar nu stiam ce sa gatesc astazi acum stiu hehehehe
mersi din nou...

ionix 1

09.09.2009, 17:40

am facut aceasta reteta dar am modificat un pic si-am adaugat usturoi, ador usturoiul... hehehe... are un gust fenomenal si astept sa fiarba mamaliguta... mersi, din nou, Miha... mwahs mwahs

Miha 1

09.09.2009, 19:41

Ma bucur tare mult Ionix ca v-a placut si am putut fi de ajutor.

Miha 1

14.09.2009, 15:44

Sidonia,eu am folosit smantana Milli cu 20% grasime. Nu stiu ce inseamna smantana normala si smantana dulce. Daca smantana normala e cea care o folosesti la facut branza cu smantana si mamaliga atunci asta e buna si pt papricas.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficat de porc fragezit in lapte, la tigaie

ieri la 09:44

Compot de mure

de dantes 5

pe 20.09 la 11:02

Ciorba falsa de burta din ciuperci pleurotus

pe 19.09 la 19:57

RETETA RECOMANDATA
Pui manastiresc