Papricas de vita in crusta de piure de cartofi

de -Licurici- in Vita, 23 Sep 2015 | 3350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de vita
  • 4 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 1 gogosar
  • un pahar mic cu vin
  • 2 linguri de bulion
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita bulgarasi de savoare Delikat
  • o jumatate de lingurita maghiran uscat
  • sare, piper
  • Pentru piure: 3 cartofi, apa, sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de vita in crusta de piure de cartofi:

  • Carnea de vita am spalat-o bine, am taiat-o cubulete si am lasat-o la scurs.
  • Am taiat ceapa marunt, morcovii rondele, iar gogosarul bastonase.
  • Am curatat cartofii, i-am spalat si i-am taiat cubulete, apoi i-am pus la fiert in apa cu sare. Am pus mai multa apa la cartofi, pentru a lua din ea sa adaug peste carne.
  • Am pus carnea sa se prajeasca in ulei, pana s-a rumenit putin, apoi am adaugat apa de la cartofi, cate 2 linguri, din cand in cand, pana se mai inmoaie.
  • Am pus legumele peste carne, le-am lasam 5 min sa se inmoaie si ele, apoi am adaugat bulionul, vinul si condimentele. Am lasat sa fiarba la foc mic, pentru 15 min, pana a scazut.
  • Am pus totul intr-un vas termorezistent, am aranjat piureul deasupra si am bagat la cuptor pentru 20 min.

TIPS-URI

1

Carnea de vita am lasat-o o ora in apa cu otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de vita in crusta de piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

-Licurici- 1

26.09.2015, 10:15

Multumesc!

RuxyRux 1

26.09.2015, 13:23

Grozav! Esti tare harnicuta!

-Licurici- 1

26.09.2015, 13:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti