Papricas de vita in crusta de piure de cartofi

de -Licurici- in Vita, 23 Sep 2015 | 1533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de vita
  • 4 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 1 gogosar
  • un pahar mic cu vin
  • 2 linguri de bulion
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita bulgarasi de savoare Delikat
  • o jumatate de lingurita maghiran uscat
  • sare, piper
  • Pentru piure: 3 cartofi, apa, sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de vita in crusta de piure de cartofi:


  • Carnea de vita am spalat-o bine, am taiat-o cubulete si am lasat-o la scurs.

  • Am taiat ceapa marunt, morcovii rondele, iar gogosarul bastonase.

  • Am curatat cartofii, i-am spalat si i-am taiat cubulete, apoi i-am pus la fiert in apa cu sare. Am pus mai multa apa la cartofi, pentru a lua din ea sa adaug peste carne.

  • Am pus carnea sa se prajeasca in ulei, pana s-a rumenit putin, apoi am adaugat apa de la cartofi, cate 2 linguri, din cand in cand, pana se mai inmoaie.

  • Am pus legumele peste carne, le-am lasam 5 min sa se inmoaie si ele, apoi am adaugat bulionul, vinul si condimentele. Am lasat sa fiarba la foc mic, pentru 15 min, pana a scazut.

  • Am pus totul intr-un vas termorezistent, am aranjat piureul deasupra si am bagat la cuptor pentru 20 min.

 

TIPS-URI

1

Carnea de vita am lasat-o o ora in apa cu otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de vita in crusta de piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

-Licurici- 1

26.09.2015, 10:15

Multumesc!

RuxyRux 1

26.09.2015, 13:23

Grozav! Esti tare harnicuta!

-Licurici- 1

26.09.2015, 13:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Carbonnades a la Flamande