Hamburgheri de casa

de Panacris in Vita, 10 Noi 2012 | 3526 vizualizari

 

Am alergat azi prin Billa, Penny, Lidl, Sellgros, Real, Auchan, Metro, Kaufland si diverse macelarii ;) ca sa gasim, hamburgheri gata preparati;). Fiindca nu e mare cerere, nu se mai prepara astfel de produse. Asa ca am fost nevoita sa ma descurc singura;) In final am reusit sa satisfac placerile zmeilor;)

 

INGREDIENTE

  • 1000 g carne de vita tocata,
  • 200 gr ceapa galbena,
  • 3 oua,
  • ulei de floarea soarelui 50 ml,
  • patrunjel
  • sare iodata,
  • · piper proaspat macinat,
  • · boia de ardei dulce

Hamburgeri:

  • 8 chifle
  • 4 rosii feliate
  • 8 foi de salata
  • ketchup Panacris,
  • sos de usturoi,
  • maioneza,
  • branza feliata Delaco,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburgheri de casa:

Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei . Carnea tocata se amesteca cu ouale, cu patrunjelul tocat si cu ceapa calita. Se asezoneaza dupa gustul fiecaruia, apoi se formeza hamburger care se prajejesc pe gratarul incins pentru aprox. 10 min. Chiflele se taie pe jumate si se alcatuieste fiecare hamburger cu ingredientele de mai sus. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburgheri de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

diaconta 1

10.11.2012, 22:36

sanatos si bun

Denissa 1

11.11.2012, 08:20

Bun bun bun

Cris2711 1

17.11.2012, 01:34

mai buni ca si oriunde

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu carne