Para fondanta in rochie crocanta

de Ligia Bxl in Prajituri, 27 Ian 2011 | 7243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj din comert
  • 6 pere
  • 400 ml de apa
  • 2 esente de rom
  • 4 linguri de zahar
  • 1 esenta de lamaie
  • 6 cuisoare nemacinate
  • 1 lingurita de scortisoara
  • ptr uns:un galbenus de ou
  • o lingura de apa
  • ptr ornat:zahar farin
  • frisca si fulgi de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Para fondanta in rochie crocanta:

Perele se curata de coaja si se fierb in apa care adaugam esentele,cuisoarele,zaharul si scortisoara.Foaia de prajitura se intinde pe masa si se taie fasii subtiri care rulam perele dupa racire,apoi le ungem cu oul batut si amestecat cu o lingura de apa si le dam la copt sa se rumeneasca.

Se pudreaza pe deasupra cu zahar fin si se  pot servi cu frisca si fulgi de ciocolata.Normal originala reteta era sa fierbem perele in vin alb sec,dar eu am adaugat apa cu esente e mai bun ptr copii asa.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Para fondanta in rochie crocanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aluat de foietaj cu branza sarata