Paradis Tropical cu ananas Dr.Oetker

de RoXx in Prajituri, 16 Oct 2012 | 3955 vizualizari

 

O prajitura minunata as numi-o eu si racoritoare.Este foarte usor de preparat si fara coacere.:)

 

INGREDIENTE

  • cutia de prajitura de la dr oetker
  • o cutie ananas bucati
  • 50 gr unt
  • 150 gr iaurt
  • 70 ml sirop din cutia de ananas
  • 200 ml smantana
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paradis Tropical cu ananas Dr.Oetker:

Intr-o cratita se fierbe untul impreuna cu sucul de la ananas. Dupa ce a fiert se ia de pe foc si se adauga cele 2 pungi de biscuiti (din cutie) pisati, pana se uda toti. Se aseaza in forma care se gaseste in cutie si se da la frigider pana preparam crema.


Intr-un castron punem plicul cu praful de crema (tot din cutie) si smantana. Se bate cu mixerul la viteza mica pana se incorporeaza smantana apoi la viteza mare 3-4 minute. Se adauga si iaurtul si se mai bate cu mixerul 1-2 minute. Se scoate forma din frigider si peste stratul de biscuiti se pun cateva linguri din crema. Se intinde uniform peste biscuiti. Se pun bucati de ananas peste si apoi punem restul de crema si uniformizam.


Deasupra ornam cu bucatile de ananas ramase. Intr-o craticioara se pune la fiert apa. Se prepara jeleul de ananas conform indicatiilor de pe cutie. Caldut se pune peste prajitura si se da la frigider. Se serveste rece.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paradis Tropical cu ananas Dr.Oetker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

RoXx 1

16.10.2012, 23:18

Am pentru toata lumea va astept

Sim0na 1

17.10.2012, 15:21

Vin si eu!!!

RoXx 1

17.10.2012, 18:23

esti bine venita simo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Reteta tort Maria