Parfait cu ciocolata alba si fructe de padure

de RuxyRux in Dulciuri, 30 Iun 2016 | 4960 vizualizari

 

O combinatie geniala, intr-un desert racoros de vara! Inghetata cremoasa delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. ciocolata alba
  • 1/2 cutie lapte condensat
  • 500 ml frisca lichida indulcita( Hulala cu grasime nehidrogenata)
  • 250 gr mascarpone
  • vanilie
  • fructe de padure congelate( 1/2 punga)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfait cu ciocolata alba si fructe de padure:

Am topit ciocolata pe baie de aburi intr-o suta de ml frisca lichida( nu se fierbe!).

Intr-un bol de mixer am pus mascarpone, laptele condensat, restul de frisca, vanilia si am adaugat ciocolata topita. Am amestecat putin si am racit perfect.

Am mixat compozitia pana ce s-a ingrosat si a devenit foarte cremoasa.

Am pus un strat de fructe de padure la baza tavii de chec( Jena, sau ceramic) , am acoperit cu un strat de inghetata si am procedat la fel pana sus la marginea formei.

Imediat am pus vasul la congelator.

O nebunie dulce, delicioasa...inghetata! Va invit cu drag!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait cu ciocolata alba si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

silvi0ara 1

03.07.2016, 19:50

Ancutsa 1

19.07.2016, 18:08

Foarte bine arata, sper ca mi-ai pastrat si mie o portie!

RuxyRux 1

19.07.2016, 21:52

Multumesc tare mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si coca rasa