Parfait cu ciocolata alba si fructe de padure

de RuxyRux in Dulciuri, 30 Iun 2016 | 1220 vizualizari

 

O combinatie geniala, intr-un desert racoros de vara! Inghetata cremoasa delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. ciocolata alba
  • 1/2 cutie lapte condensat
  • 500 ml frisca lichida indulcita( Hulala cu grasime nehidrogenata)
  • 250 gr mascarpone
  • vanilie
  • fructe de padure congelate( 1/2 punga)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfait cu ciocolata alba si fructe de padure:

Am topit ciocolata pe baie de aburi intr-o suta de ml frisca lichida( nu se fierbe!).


Intr-un bol de mixer am pus mascarpone, laptele condensat, restul de frisca, vanilia si am adaugat ciocolata topita. Am amestecat putin si am racit perfect.


Am mixat compozitia pana ce s-a ingrosat si a devenit foarte cremoasa.


Am pus un strat de fructe de padure la baza tavii de chec( Jena, sau ceramic) , am acoperit cu un strat de inghetata si am procedat la fel pana sus la marginea formei.


Imediat am pus vasul la congelator.


O nebunie dulce, delicioasa...inghetata! Va invit cu drag!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait cu ciocolata alba si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

silvi0ara 1

03.07.2016, 19:50

Ancutsa 1

19.07.2016, 18:08

Foarte bine arata, sper ca mi-ai pastrat si mie o portie!

RuxyRux 1

19.07.2016, 21:52

Multumesc tare mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de cacao si visine