Cornulete fragede cu nuca

de Alexandra Burz in Dulciuri, 19 Ian 2014 | 2130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr untura
  • 200 gr zahar
  • 200 gr nuci macinate
  • 4 linguri smantana +20% grasime
  • 5 linguri apa
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic zahar vanilat bourbon
  • faina cat cuprinde
  • 1 plic zahar pudra cu aroma de vanilie (pentru pudrat la sfarsit)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede cu nuca:

Intr-un bol se pun toate ingredientele


Se amesteca


Se adauga faina pana se formeaza un aluat care poate fi "manuit" bine


Formati cornulete de aproximativ 5-10 cm sub forma de semiluna


Asezati-le pe o tava tapetata cu hartie de copt si dati-le la cuptor pt 15-20 minute la 180 grade


Se pudreaza cu zahar praf cat sunt calde

 

TIPS-URI

1

pentru un plus de aroma puteti adauga o esenta de rom

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Alexandra Burz 1

21.01.2014, 00:28

Krystyan Trendy 1

22.01.2014, 17:37

foarte buuune

Alexandra Burz 1

22.01.2014, 21:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu cocos si nuca, de post